Tuesday 29 October 2013

Colantii


           Ei bine da,  acest post este dedicat  in totalitate colantilor. As fi inceput cu un istoric al lor dar nu prea stiu in ce circumstante au aparut. Whatever, colantii sunt o piesa vestimentara care nu lipseste din dulapul femeilor, si aici nu exagerez deloc.  Eu una am problema cu ei, din cauza ca fetele nu stiu cum sa-i poarte si mi se face greata cand vad pe una care umbla cu “colantii de stat in casa” pe drum. Stiti si voi genul acela de colantii prin care ti se vede (scuzati-mi expresia) curu ? Aceia sunt de-o uratenie rar intalnita pe Pamant. Cand vad pe vreuna cu genul acela de colanti in vine sa-mi pun mainile la ochi. Stiti de la ce ma m-ai dor pe mine ? Sunt sigura ca si pe voi va dor cand vedeti pipite cu ceva kilograme (multe) in plus cu colanti luciosi de li se vad celulita de la 100 de kilometri. Era sa uit de colantii cu animal print , aceia arata mai mult decat oribil sau de cei rupti din fabrica :)).
 

                In caz ca v-am provocat voma cu poza de mai sus, o sa va zic acum ce fel de colanti imi plac si cum imi place sa-i port astfel incat sa nu arat mai mult decat dezgustator. In primul rand nu trebuie sa fie transparenti, de aceea s-au inventat strampii. In al doilea rand nu ii purta cand sti ca nu ai niste picioare cat de cat lucrate ( nimeni nu vrea sa-ti vada celulita) . Mie de exemplu imi plac colantii cu un imprimeu dragut pe care poti sa-i porti cu o bluza mai lunga in partea din spate . Acum astept parerile voastre pro sau contra despre colanti.




Facebook page: https://www.facebook.com/nfashiondiary?ref=hl

xoxo, Nico
 

Thursday 17 October 2013

Rainy day





[EN] Hello darlings ! How are you ?  Tomorrow is friday, my favorite day of the week !! Today's outfit is perfect for a rainy day. Hope you will like it .
[RO]  Buna dragelor ! Ce faceti ? Maine este in sfarsit vineri, ziua mea preferata a saptamanii. Tinuta de astazi este perfecta pentru o zi ploioasa asa cum a fost ieri. Sper ca va place .

My facebook page : https://www.facebook.com/#!/nfashiondiary ( give me a like )

Xoxo, Nico

Saturday 12 October 2013

Hello weekend !









[EN] Finally weekend! After a hard week of school can finally enjoy the weekend. I can't wait to share with you these pics that I made today. Hope you'll like my outfit.
[RO] In sfarsit week-end ! Dupa o saptamana solicitanta la scoala a venit mult asteptatul weekend . Abea asteptam sa-mi fac poze pentru blog si sa impartasesc cu voi outfitul meu . Sper ca si voi sa profitati la maxim de aceste 2 zile libere ca si mine.

Tuesday 8 October 2013

Teddy bear






My sister is the best photographer !


[RO] Ce faceti dragelor ? Sper ca ati avut parte de un inceput de saptamana cel putin fenomenal. Tinuta de astazi este foarte funny asta datorita caciulii ( care credeti-ma nu am cumparat-o de la compartimentul de copii , in caz de aveti vreo indoiala). Plovarul si esarfa le-am luat la  reduceri din H&M. Nu stiu daca v-am zis dar sunt un vanator al reducerilor :)). Va pup si sper sa va placa tinuta aleasa de mine .
[EN] How are you darlings? I hope you had a phenomenal beginning of the week. Today's outfit is very funny because of this hat (which believe me I didn't buy it from  the kids section, in case you have any doubt). This sweater and scarf I bought on sale from H & M. I don't know if I told you but I'm addicted to sales :)). Hope you like my outfit.

Xoxo

Give me a like :  https://www.facebook.com/#!/nfashiondiary

Friday 4 October 2013

Favorite outfits






















[EN] Hello darlings! How are you ? It's weekend so I hope you'll enjoy it very much. Today I want to show you some of my favorite outfits on the blog. Which one is your favorite?

[RO] Ce faceti dragelor ? In Sibiu pot spune ca a venit iarna, nu toamna. Astazi vreau sa va arat cateva tinute care le-am purtat de-al lungul verii in cea mai mare parte . Sper sa va placa ! Care este favoritul vostru ?

Xoxo, Nico

Please like my facebook page : https://www.facebook.com/#!/nfashiondiary


Tuesday 1 October 2013

Hello october!

















[RO] A trecut ceva timp de cand nu am m-ai scris dar am o scuza destul de buna: nu am avut laptopul cu mine si pe langa asta a inceput si scoala, clasa a 12a , bac, etc. Acum ca l-am recuperat m-am gandit sa fac un post cu niste fotografii din septembrie de cand am mers in Bucegi, la cruce. A fost superb si va recomand sa mergeti ( nu acum pentru ca probabil nu puteti din cauza stratului super gros de zapada) . A fost liniste, poate prea liniste dar acum stand la scoala 6 ore pe zi duc lipsa linistii :((. Sper sa aveti un inceput de luna superb !

[EN]It's  been a while since I have posted but I have a good enough excuse: I didn't have the laptop with me and besides that I began the school. Now that I've recovered it  I thought to do a post with some photos when I went in Bucegi. It was amazing and I recommend you to go (not likely now because you can't  because of the thick layer of snow). I hope to have a wonderful October!
Xoxo, Nico